Usynlig tannregulering - Incognito

Vi utfører kjeveortopedisk behandling med skjult regulering/Incognito hvis du ønsker det.

Incognito tannregulering behandler dine tenner uten at noen legger merke til det. I motsetning til konvensjonell tannregulering som har apparaturen festet på forsiden av tennene, så er Incognito limt på baksiden av tennene. Klossene og strengen er dermed ikke synlig og ingen ser at du har regulering.

Incognito passer for både voksne og ungdom. Det er mange som ønsker å rette opp tannstillingen, men som kvier seg av estetiske årsaker. De ønsker ikke å få satt på en synlig regulering på forsiden av tennene. Incognito gir en diskre og usynlig løsning som gjør det lettere å gjennomføre en kjeveortopedisk behandling.

Denne apparaturen er spesiallaget for dine tenner, og blir dermed ekstremt slank, noe som sikrer best mulig pasientkomfort. I begynnelsen vil regulering på baksiden av tennene virke uvant og at det er litt vanskelig å uttale visse lyder, men du vil raskt venne deg til det.  Siden apparaturen sitter på baksiden av tennene er det ingen risiko for at det dannes synlige skader på forsiden av tennene.

Fordeler med usynlig tannregulering:

-God pasientkomfort siden de er laget med ekstremt slank design.

-Individuelt tilpasset og produsert for dine tenner.

-Usynlig fra utsiden.

-Synlig resultater etter kort tids behandling.

-Kan korrigere de fleste tannstillingsfeil.

-Passer for både voksne og ungdom.

-Ingen risiko for synlige skader på forsiden av tennene.

-Finnes i 2 versjoner: Incognito full versjon og Incognito liten versjon for enkel justering i fronten.

Ønsker du mer informasjon så må du snakke med vår kjeveortoped som utfører denne behandlingen. Du kan også gå inn og se på www.incognito.net.

Tenner og graviditet

Tannpleierens oppgaver

Antibiotika